Groen en ruimte

Groen en ruimte
  • Heeze heeft een unieke omgeving met een overweldigende en gevarieerde natuur die reikt tot aan de Belgische grens. Het dorp wordt ingeklemd door een aantal bijzondere bos- en heidegebieden, er waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. 

Heerlijk ontspannen

Heerlijk ontspannen
  • In het fraaie en uitgestrekte groen kun je eindeloos wandelen en fietsen. Het fiets- en het wandelroutenetwerk leidt langs de meest verrassende plekjes. 

Eindeloos groen

Eindeloos groen
  • In de omgeving van Heeze vind je een overweldigende en gevarieerde natuur die reikt tot aan de Belgische grens. Het dorp wordt ingeklemd door een aantal bijzondere bos- en heidegebieden, zoals de Strabrechtse Heide en de Groote Heide, het Leenderbos, de Herbertusbossen en de Pan.

Groen en ruimte

Heeze heeft een unieke omgeving met een overweldigende en gevarieerde natuur die reikt tot aan de Belgische grens. Het dorp wordt ingeklemd door een aantal bijzondere bos- en heidegebieden, er waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. 

Heeze kent nog veel meer Heerlijckheden...
zoals bijvoorbeeld Duurzaam leven >

Lekker sportief

Lekker sportief
  • Ook skaters, mountainbikers en ruiters komen in deze groene omgeving ruimschoots aan hun trekken.

Natuurschoon

Natuurschoon
  • Wandelaars hebben een fantastisch uitzicht op kasteel Heeze en zijn bossen en landerijen en al de kilometers natuurschoon eromheen. 

Actueel

Start verkoop woningen Janssen de Jong

  • Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft de verkoop gestart voor de eerste 40 woningen in De Bulders. Zie voo...

Meer weten over
wonen in de Bulders?

schrijf je in voor de nieuwsbrief >