Start inschrijven presale woningen Janssen de Jong

De ontwikkelaar die in De Bulders de eerste woningen gaat bouwen is Janssen de Jong Projectontwikkeling. Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de presale. Onderstaand is de nieuwsbrief van Janssen de Jong Projectontwikkeling opgenomen.

Met een grote glimlach op ons gezicht presenteren we je de tweede nieuwsbrief van project Schaversvelden fase 1 en 2 te Heeze. Een nieuwsbrief met goed nieuws, want inschrijven voor de presale is vanaf nu mogelijk!

Hoe ver zijn we?
De afronding van de verkoopstukken is bijna gereed en we staan op het punt om prijsafspraken te maken met de aannemer voor de realisatie van het project. We krijgen echter al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor al deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, met een presale! 

Op de website tref je vanaf nu per woningtype en per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is. Zo zie je er de perceeloppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden en een prijsindicatie van de verschillende woningtypen. De definitieve prijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsommen, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan. 

Hoe werkt de presale?
Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald woningtype of zelfs al voor een specifieke kavel dan kun je het presaleformulier op de website invullen. Deze is te vinden onder de button op de homepage of onder de pagina "contact". Het is mogelijk om tot uiterlijk woensdag 9 mei aanstaande in te schrijven voor de presale. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt vervolgens de toewijzingsprocedure vóór start verkoop bepaald. Als je het presaleformulier invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Start verkoop moment
Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor het start verkoop moment, welke naar verwachting halverwege mei 2018 zal plaatsvinden. Op dat moment wordt de brochure en de definitieve prijslijst uitgereikt. Je kunt je dan officieel inschrijven en je definitieve kavelkeuzes kenbaar maken. Uiteraard is daar ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars.
Meer informatie over de presale en de woningen is te lezen op de website www.schaversveldenfase1.nl, bezoek deze dus snel.

Meer weten over
wonen in de Bulders?

schrijf je in voor de nieuwsbrief >