De Stad om de hoek

De Stad om de hoek

Design

Design
  • Zoals bekend is Eindhoven de hoofdstad van design. Niet alleen door de Dutch Design Week. In deze stad vind je maar liefst Eindhoven 140 rijksmonumenten, waaronder veel industrieel erfgoed dat een nieuwe, hippe bestemming heeft gekregen. Vooral in Strijp valt veel te beleven.

Winkelen

Winkelen
  • Voor uitgebreid en ontspannen shoppen is dit the place to be. Alle grote ketens, waaronder de Bijenkorf, Ikea en Mediamarkt, maar ook heel veel speciaalzaken zijn hier gevestigd.

De stad om de hoek

Als je een keer uitgebreid wilt shoppen of uitgaan, dan ligt Eindhoven slechts 10 kilometer verder. 

Daar vind je alle mogelijkheden die een stad te bieden heeft, zoals mooie winkels, design, theater, musea, uitjes, sport op topniveau, recreatie, cultuur en evenementen.

Uitgaan

Uitgaan
  • Bij een grote, levendige, Brabantse stad als Eindhoven past uiteraard een uitgebreid horeca-aanbod. Je kunt er restaurants en kroegen vinden voor elke smaak. Verder is er een uitgebreid cultureel programma in onder andere het Parktheater, Plaza Futura, de Effenaar en Muziekcentrum Frits Philips.

Musea

Musea
  • In Eindhoven is het Van Abbemuseum voor moderne en hedendaagse kunst. Verder het Eindhoven Museum met het prehistorisch dorp, het DAF Museum en het Philips Gloeilampenfabriekje anno 1891.

Meer weten over
wonen in de Bulders?

schrijf je in voor de nieuwsbrief >