Glasvezel van HSLnet in de Bulders

Wist je dat Heeze-Leende een eigen glasvezelnetwerk heeft? Met een glasvezelverbinding geniet je van het snelste internet en haarscherpe televisie. Je nieuwe woning in De Bulders wordt ook aangesloten op dit netwerk! Via een glasvezelverbinding kun je televisie, internet en telefonie afnemen. Glasvezel internet is snel, zeer stabiel en je krijgt ook daadwerkelijk de snelheid die je afneemt. Zonder dat deze met de buren gedeeld wordt. Die snelheid loopt al op tot 1000 Mbps, zowel voor downloaden als uploaden. En dat tegen een zeer voordelige prijs via onze glasvezel providers.

HSLnet is de lokale glasvezel coöperatie in Heeze-Leende. We hebben plaatselijk de meeste leden, wel 3000! De coöperatie gedachte betekent ook dat de ledenraad, bestaande uit inwoners van Heeze-Leende, veel te zeggen heeft. Vanuit de coöperatie kunnen wij meer doen dan de grote commerciële aanbieders van internet en televisie. Zo sluiten wij ook het buitengebied aan op ons netwerk en helpen zo de hele gemeente met elkaar te verbinden. In de toekomst willen we over ons netwerk meer diensten gaan aanbieden die bijdragen aan de kwaliteit van leven binnen onze mooie gemeenschap.

Als coöperatie helpen we elkaar verder. Daarom hebben we ook een team actieve medewerkers en adviseurs die mensen adviseren en helpen bij hun aansluiting. De medewerkers en adviseurs van HSLnet wonen in onze gemeente en staan altijd klaar voor onze leden.

Meer weten over HSLnet in de Bulders? Kijk dan op www.hslnet.nl/debulders

Meer weten over
wonen in de Bulders?

schrijf je in voor de nieuwsbrief >