Goede voorzieningen

Goede voorzieningen
  • In Heeze vind je alle voorzieningen voor de dagelijkse behoeften. Ik noem hier 2 supermarkten en diverse speciaalzaken. Er zijn vier basisscholen. Het dichtstbijzijnde voortgezet onderwijs is te vinden in Geldrop (5 km). Je kunt er ook geweldig lekker eten, bijvoorbeeld in het tweesterren-restaurant, of in andere goede (eet)gelegenheden. 

    Bekijk hier het korte filmpje over deze heerlijckheid van wonen in De Bulders

Winkels

Winkels
  • Er zijn twee supermarkten en een flink aantal speciaalzaken, zoals kledingzaken, kaaswinkel, fietswinkel, bakkers, slagerij en kapper. In Heeze vind je alles voor de dagelijkse behoeften.

Scholen

Scholen
  • In Heeze zijn vier basisscholen. Het dichtstbijzijnde voortgezet onderwijs is te vinden in Geldrop (5 km).

Goede voorzieningen

In Heeze vind je alle voorzieningen voor de dagelijkse behoeften. Ik noem hier 2 supermarkten en diverse speciaalzaken. Er zijn vier basisscholen. Het dichtstbijzijnde voortgezet onderwijs is te vinden in Geldrop (5 km). 

Maar je kunt er ook geweldig lekker eten, bijvoorbeeld in het tweesterren-restaurant, of in andere goede eetgelegenheden. 

Heeze kent nog veel meer Heerlijckheden... zoals bijvoorbeeld Groen en ruimte >

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur
  • Ook kent de gemeente diverse galerieën en ateliers. Verder is er het jaarlijkse evenement KunstSmullen: een kunstwandelroute met veel verrassende kunstwerken, een galerieënexpositie en een artiestenpodium.

Dorpshuis

Dorpshuis
  • Het dorpshuis is het maatschappelijk en culturele hart van Heeze. De nieuwe bieb ontwikkelt zich tot een moderne sociaal-culturele marktplaats, het kloppend hart van de gemeenschap.

Meer weten over
wonen in de Bulders?

schrijf je in voor de nieuwsbrief >