Speelvoorziening in woonwijk De Bulders. Denkt u mee?

Woonwijk De Bulders gaat steeds meer leven. De Bulders is een nieuwbouwwijk gelegen aan de zuidrand van Heeze. Hier worden in totaal 350 woningen gebouwd. Het westelijk deel van De Bulders is voor een groot deel al bewoond. De inrichting van de openbare ruimte wordt nu aangepakt zoals het inrichten van de straten en parkeervakken, de straatverlichting, het openbaar groen (zodra het plantseizoen aanbreekt) en er komt ook een speelvoorziening waar kinderen straks naar hartenlust kunnen spelen. ‘Natuurlijk spelen in het gras’, is het beeld hoe de speeltuin er straks uit komt te zien. De speelplek wordt gerealiseerd in het plantsoen tussen het Schaverspad en de Bosmanstraat.

Geef uw mening over de samenstelling van de speeltuin!

De gemeente vindt de mening van haar inwoners erg belangrijk. Daarom horen we graag welke samenstelling van de speeltuin de voorkeur heeft voor uw kinderen of kleinkinderen. We hebben drie varianten met allen een natuurlijke uitstraling. Klik hier of onderaan dit bericht voor de pdf met de drie mogelijke varianten.

Wij horen graag uw mening. Stuur uiterlijk 26 juni een mail met het nummer van uw voorkeursvariant naar gijs@wonenindebulders.nl.

De speelvoorziening wordt uiteraard ook voorzien van bankjes met een natuurlijke uitstraling.

Wij wensen de kinderen alvast veel speelplezier toe.

PDF speeltoestellen Bulders

Meer weten over
wonen in de Bulders?

schrijf je in voor de nieuwsbrief >