Wat wordt het al mooi in De Bulders

Zoals iedereen al wel heeft kunnen zien is de bestrating van de Bosmanstraat tot bijna achteraan gereed. Ook de doorsteek van Bosmanstraat Spieker is weer volledig open gesteld. Een start is gemaakt met de bestrating van het Schaverspad, hoogstwaarschijnlijk is ook dit gedeelte volgende week gereed.

Tussendoor is er ook nog tijd geweest om de zone in het middengebied (tussen Bosmanstraat en Schaverspad) te voorzien van zwarte grond zodat hier spoedig het gras ingezaaid kan worden. Nu maar hopen op groeizaam weer zodat dit middengebied snel voorzien zal zijn van een mooie groene grasmat. Uiteraard het verzoek om dit terrein na het inzaaien een paar weken niet te betreden zodat het gras ook de kans krijgt om goed te wortelen en te groeien.

Binnen afzienbare tijd zal nog de tractorsluis in ’t Kruis en de Lijkweg worden aangelegd. Daarna zal het werk een tijd stil liggen in afwachting van de voortgang van alle bouwactiviteiten. Pas na afronding van alle bouwactiviteiten gaan we verder met het definitief inrichten van het openbaar gebied. En zoals eerder al gemeld zullen we het groen in het deel waar de bestrating nu gereed aanplanten in het najaar, daarover informeren we u dus weer in het volgende kwartaal.

Meer weten over
wonen in de Bulders?

schrijf je in voor de nieuwsbrief >